Logo Talita Koem

TALITA KOEM

Evangelische Broeder Gemeente Suriname

Bel Ons

TELEFOON

(+597)8482200

keep-the-fire-burning
Jeugd-conferentie-augustus-2022
Jeugd Conferentie augustus 2022
IMG-20230331-WA0023
IMG-20230331-WA0026
IMG-20230331-WA0004
IMG-20230331-WA0006
IMG-20230331-WA0008
Ds.C.Pinas
Vorige
Volgende
Home » Project Keep The Fire Burning

Keep The Fire Burning


Talita Koem bezoekt op dit moment de verschillende regio’s met het project Keep The Fire Burning. TIjdens ons bezoek worden er bijeenkomsten met alle actoren van de gemeenten georganiseerd.
Jeugdwerkers, jongeren, het gemeentebestuur en voorgangers zijn allen welkom en worden aangevuurd om tijdens deze bijeenkomsten mee te denken over hoe het vuur weer aan te wakkeren of verder op te stoken in hun eigen zondagsschool en kinder- of jeugdclub.

Wil je ergens naar toe werken dan is het belangrijk te weten waar je vandaan komt, wie je bent, wat je wil, wat je passie is en je warm van wordt. Een groei- en positieve mindset is dan noodzakelijk. Dit geldt voor jou als persoon maar ook als gemeente. We verzorgen daarom tijdens deze bijeenkomst(en) de training (EBGS) Identiteit en de workshop Think, Do, Be, Act Positive. Een workshop over het hebben van een groei- en positieve mindset onder controle van God.

De jongeren die deelnemen worden o.l.v. de jeugdwerkers betrokken bij het samenstellen van een jaarprogramma voor hun jeugdclub. Zij mogen deze activiteiten ook zelfstandig gaan uitvoeren. Het doel hiervan is dat de gemeente aansluit bij de behoefte van jongeren. Jongeren ervaren en leren op deze manier wat er allemaal bij komt kijken als je iets organiseert. We hopen dat jongeren zo vurig worden dat zij uiteindelijk jeugdleiders worden.
De zondagsschoolleiders gaan op deze dag(en) ook actief aan de slag met het uitzetten van een programma.

We sluiten per regio het project af met een kinder- en jeugddienst.

Thema lied – Laat De Vlam Weer Branden – Regio Nickerie