Logo Talita Koem

TALITA KOEM

Evangelische Broeder Gemeente Suriname

Bel Ons

TELEFOON

(+597)8482200

keep-the-fire-burning
Jeugd-conferentie-augustus-2022
Jeugd Conferentie augustus 2022
IMG-20230331-WA0023
IMG-20230331-WA0026
IMG-20230331-WA0004
IMG-20230331-WA0006
IMG-20230331-WA0008
Ds.C.Pinas
Vorige
Volgende
Home » Educatie

Educatie

Trainingen

Periodiek verzorgen wij trainingen en Bijbelstudies. De thema ochtend en avonden vinden om de maand plaatst.
De Bijbelstudies zijn ontwikkelt ter bemoediging van onze jongeren vanaf 15 jaar, maar kunnen voor jong en oud ingezet worden.

Educatie

Opleiding

Van de kinder- en jeugdleiders die de zondagsscholen en jeugdclubs draaien wordt verwacht dat zij de opleiding voor zondagsschool- en jeugdleider bij het Theologisch Seminarie hebben gevolgd. Ook van onze pastorale werkers wordt verwacht dat zij één van de theologische opleidingen hebben gevolgd.

Geestelijke Opbouw

Conferenties

In samenwerking met de verschillende gemeenten, het provinciaal bestuur en de provincies worden er periodiek (regionale- en landelijke) jeugdconferenties georganiseerd. Tijdens deze conferenties rusten we onze kinder- en jeugdwerkers toe. Doen we inventarisatie van knelpunten en is er een uitwisseling van ervaringen..

Nieuws

 • Jeugdconferentie

  Conferenties

  De Landelijke- en regionale jeugdconferenties hebben tot doel het jeugdwerk uit te breiden, te ondersteunen en vooral te voeden. De jeugdleiders worden versterkt met kennis en vaardigheden om zoveel als mogelijk het kinder- en jeugdwerk in goede banen te leiden. Ook kunnen de sterke punten en de knelpunten binnen het kinder- en jeugdwerk geïnventariseerd worden. Successen kunnen gedeeld worden en kan er samen gezocht worden naar mogelijke oplossingen.
  De conferenties kunnen door het provinciaal-, regionaalbestuur of door Talita Koem geïnitieerd worden. De Jeugdpredikant wordt bij deze conferenties altijd betrokken.

  De werkvormen kunnen Bijbelstudies, brainstormsessies, korte trainingen, discussies en/of presentaties zijn. Mede op basis van uitkomsten van deze conferenties is Talita Koem in staat haar beleid en daarmee het kinder- en jeugdbeleid van de EBGS aan te scherpen.

  Wilt u meer lezen over de individuele landelijke of regionale jeugdconferenties bezoek dan onze nieuws pagina conferenties.