Logo Talita Koem

TALITA KOEM

Evangelische Broeder Gemeente Suriname

Bel Ons

TELEFOON

(+597)8482200

kinderkoor
Laat de kinderen tot Mij komen
Oproep Discipelschap
Vorige
Volgende
Home » Geestelijke Opbouw » Evangelisatie

Evangelisatie

 • Discipelschap training


  Discipelschap training

  De Discipelschap training is een initiatief van het Project Operation Christmas Child (OCC), die hun missie er van hebben gemaakt, het Goede Nieuws van Jezus Christus te delen met kinderen in nood. Zij doet dit in samenwerking met lokale kerken en traint de mensen om het evangelie aan de kinderen in nood te verkondingen. Binnen de EBGS zijn er verschillende kinder- en jeugdwerkers die deze training hebben gevolgd. Ook Talita Koem behoort tot deze groep. De training vindt één keer in de week plaats en duurt 6 weken. Het is ons streven deze training 2 keer per jaar aan te bieden. Heb jij de training gevolgd en zou je jouw bijdrage willen leveren neem dan via WhatsApp contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

 • Kinderkoor

 • Laat De kinderen Tot Mij Komen


  Laat De kinderen Tot Mij Komen

  Op initiatief van Ds. Lydia Sedney wordt in samenwerking met Shalom tv elke zondag, om 09.30 uur, het kinderprogramma ‘Laat de kinderen tot Mij komen’ uitgezonden.
  Ds. Lydia Sedney heeft een team van vrijwilligers bereid gevonden om per toerbeurt een Bijbelverhaal te vertellen. De groep bestaat uit kinderwerkers vanuit de EBGS en het Kinder Evangelisatie Genootschap Suriname( KEGS).
  Het doel is kinderen te bereiken met Gods woord zodat ze God leren kennen, hun hart aan Hem geven en ernaar verlangen Zijn wil te doen.
  Er wordt ook aandacht besteed aan verhalen uit de EBG(s) geschiedenis.

  De aflevering wordt op de maandag woensdag en vrijdag herhaald. U kunt de afleveringen terugkijken op de YouTube pagina van Shalom tv.